Renaissance concert 2024

Renaissance concert, Zondag 10 november 2024

Zomerconcert 2024

Op zaterdagmiddag 29 juni 2024 heeft het Leiderdorps Kamerkoor een heerlijk zomerconcertje gegeven met het Leiderdorps Kamerkoor o.l.v. Angeliki Ploka in Hazerswoude-dorp! 🎶🤩🔥

We hebben vast wat laten horen van ons Renaissance-concert in november. Prachtige verstilde klanken van Byrd. Speelse muziek van Dvořák. En nog een ’tandje bij’ met de muziek van Peterson-Berger. De vogels van Janequin tjilpten in ’t rond … en dat Abendlied van Rheinberger, wat blijft dat toch indrukwekkend … we hebben zelf enorm genoten en daardoor het publiek ook!
#leiderdorpskamerkoor #muzikaliteit#kamerkoor #angelikiploka #dvorak #Byrd#rheinberger

Dit is het laatste concert met onze dirigente Angeliki Ploka, die ons helaas in de zomer gaat verlaten.

Ons concert met Renaissance-muziek op 10 november staat o.l.v. Johannes Gierl