Muzikale omlijsting van uw huwelijk of jubileum

Vierstemmige muziek, al dan niet met orgel of piano, wordt bij huwelijken en jubilea op verzoek verzorgd door leden van het Leiderdorps Kamerkoor.
Velen denken dat dit een vermogen kost en leggen het idee onmiddellijk terzijde. In de regio Leiden-Den Haag zijn wij een betaalbaar alternatief.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 06-49112289.

  • De service is beschikbaar op weekdagen en op zaterdagen, mits op tijd gereserveerd. 
  • Ongeveer twee maanden voor de geplande datum wordt een reservering definitief, of vervalt deze als te weinig leden van het ensemble beschikbaar zijn.
  • De prijs ligt, afhankelijk van eventuele speciale wensen, tussen € 350 en € 950.
  • Een eventuele solo kiest de klant in overleg met de solist(e); de koornummers kan de klant kiezen uit een lijst met suggesties.
  • Een coördinator van het koor regelt alles, ook de administratie. De vraag van de klant is altijd het uitgangspunt.
  • Vrienden van het Leiderdorps Kamerkoor hebben voorrang bij het boeken.

Veel families denken goed na over de muziek die ze willen horen bij een huwelijk of jubileum. Vaak worden op internet of in de eigen muziekverzameling wat opnames bij elkaar gezocht en achter elkaar gezet, met voldoende tijd ertussen om “de band” te stoppen en te starten. Maar hoe mooi zou het zijn om die nummers door échte musici te laten uitvoeren? Dat geeft veel meer cachet aan een plechtigheid. Velen denken dat dit een vermogen kost en leggen het idee onmiddellijk terzijde. Inderdaad zijn er professionele ensembles die zulke optredens verzorgen tegen een prijs met drie nullen.

In de regio Leiden-Den Haag is er een betaalbaar alternatief.
Vierstemmige muziek, al dan niet met orgel of piano, wordt bij huwelijken en jubilea op verzoek verzorgd door leden van het Leiderdorps Kamerkoor. Een enkele keer wordt ook weleens een solistisch werk ten gehore gebracht, gezongen door een ervaren professional. Omdat behalve de organist of pianist en de eventuele solist(e) alle koorleden liefhebbers zijn, kost dit niet de wereld.